Dietoloqlar Sam Rays və Dell Stanford infarkt riskini azaltmaq üçün diyetə səkkiz məhsul əlavə etməyi məsləhət görürlər.
Ucnoqta.az xəbər verir ki, onlar “Infobae” nəşri ilə söhbətdə onların adını açıqlayıblar.
Mütəxəssislər gündə bir alma və qabığı ilə birlikdə yeməyə çağırdılar, çünki tərkibində ən çox qida var. Rəngindən asılı olmayaraq üzüm yeməyi də tövsiyə edirdilər.
Bundan əlavə, dietoloqların fikrincə, yulaf, zeytun yağı və badam infarkt riskini azaltmağa kömək edəcək. Həftədə ən azı bir dəfə istehlak edilməli olan qızılbalıq da bu məqsəd üçün uyğundur. Yekun olaraq, mütəxəssislər pəhrizə yaşıl çay və yüksək miqdarda kakao olan tünd şokoladı daxil etməyi məsləhət görüblər.